home
De eerste signalen van het ouder worden laat de huid ons al vroegtijdig merken. Bijvoorbeeld door fijne oogrimpeltjes of het feit dat de huid van de hals aan elasticiteit verliest. Natuurlijk wilt u het in het begin niet geloven en denkt u, och dat herstelt wel weer. Maar op een dag zult u merken dat die rimpels nog steeds aanwezig zijn.

Juist nu heeft uw huid die bijzondere aandacht en individuele verzorging nodig. Gelukkig heeft uw huid het verbazingwekkende vermogen om zich te herstellen. En hier heeft u de kans, om dit vernieuwingsproces met eigen inspanningen te stimuleren, door het gebruik van gerichte middelen die ondersteunen en eventuele tekorten herstellen.
sensitive balance
Wij willen u daarbij helpen. Met op elkaar afgestemde producten van de DR. GRANDEL verzorgingslijnen voor uw persoonlijke huidtype of bijzonder probleem met specifieke, uitgelezen natuurlijke bestanddelen in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke kennis en moderne productietechniek zorgt GRANDEL cosmetica voor een uitstekende verdraagbaarheid.

DR. GRANDEL, de totale verzorging.

Een nieuwe behandeling Matrigel massage masker

Matrigel is een biomatrix op algenbasis. Deze voorziet de huid intensief van vocht met ťťn van de 10 spa collection ampullen waarin concentraten van werkzame stoffen zitten, krijgt de huid precies wat nodig is. Vervolgens wordt er met de spa-boules nog een gezichtsmassage uitgevoerd om een intensief verkoelend effect te krijgen.
Een bijzondere ervaring met een hoge verzorgingsbelevenis.
spa boules
massage 1 massage 2
massage 3
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige huid.

Mijn complimenten. Uw huid is jong of jeugdig gebleven. Geen oneffenheden verstoren uw gladde gezichtshuld die "eigenlijk" geen bijzondere verzorging nodig heeft. Vergeet daarbij echter niet dat ook een gezonde blozende huid regelmatig verzorging nodig heeft. Op de lange duur zijn een natuurlijk fraaie gezichtshuld en jeugdige veerkracht niet altijd vanzelfsprekend. U kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met de verzorging van uw jonge of jeugdige huid. DR. GRANDEL heeft speciaal voor dit doel de verzorgingslijn ACTION ontwikkeld. Deze houdt de vet- vochthuishouding van uw huid in balans en beschermt actief tegen invloeden van buitenaf. Met ACTION geeft u uw huid precies die verzorging die zij nodig heeft om jong te zijn en jeugdig te blijven.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de gevoelige, droge huid.

Reageert uw huid sterk op invloeden van buitenaf of van binnenuit? Is uw huid snel schilferig, neigend naar roodheden en verwijde adertjes? Dan heeft u een droge en gevoelige huid die naast kalmerende bestanddelen ook vocht en vet nodig heeft. Bij ondeskundige verzorging of te weinig verzorging kunnen al vrij vroeg rimpeltjes ontstaan die typerend zijn voor een droge huid.

DR. GRANDEL SENSITIVE BALANCE verzorgt de gevoelige, droge huid met natuurlijke oliŽn uit graankiemen en avocado. Zij vertraagt de vorming van rimpeltjes en beschermt de huid duurzaam tegen uitdrogen. BISABOLOL werkt kalmerend en ontspannend. Met SENSITIVE BALANCE voelt uw huid weer zacht en soepel aan.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de veeleisende huid.

Naarmate men ouder wordt, wordt de doorbloeding van onze huid slechter, de celdeling vertraagt en het bindweefsel wordt minder elastisch. Het weefsel wordt slapper en er vormen zich rimpels. Hoe strak en soepel de huid zal blijven hangt grotendeels af van het evenwicht van de vet-vochtbalans. Met name invloeden van buitenaf, zoals wisselende temperatuur en vochtigheid, maar ook de invloeden van het milieu, verstoren niet alleen de hydrolipid- balans maar ook de juiste werking van de huid. Met als gevolg de neiging naar een droge huid en vroegtijdige rimpelvorming Speciaal hiervoor is de HYDRO-LIPID-lijn van DR. GRANDEL bedoeld. Klinische tests tonen de bijzonder gunstige effecten aan van vochtregulerende extracten uit aloŽ vera en tarwekiemen (EPIGRAN) in combinatie met natuurlijke oliŽn uit jojoba en graankiemen.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. Beschermende vitaminen om uw huid jong te houden.

Milieuverontreiniging, smog en schadelijke UVstralen belasten uw huid tegenwoordig steeds meer. Onze huid staat steeds meer bloot aan "vrije radicalen" (agressieve zuurstofhoudende moleculen), die in uitzonderlijk hoge mate bijdragen aan vroegtijdige veroudering van de huid en de huid op verschillende manieren aantasten. We vinden deze stoffen in sigarettenrook, smog en uitlaatgassen.
De anti-oxidant werkende schoonheidsvitaminen A, C en E helpen de huid te beschermen tegen agressieve milieuinvloeden om zo het jeugdig frisse uiterlijk en de elasticiteit van de huid langer te behouden. De op beschermende vitaminen gebaseerde PROTECT-lijn beschermt en verzorgt de huid met waardevolle voedingsbestanddelen, is vochtregulerend en geeft de huid een soepele zachtheid.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. Net dat beetje extra vocht voor alle huldtypen.

Een frisse stralende en soepele huid is de wens van iedere vrouw, ongeacht de leeftijd. Als u uw huid niet op tijd met extra werkzame stoffen beschermt en verzorgt, gaan deze jeugdige eigenschappen van de huid door vochtverlies na verloop van tijd voor elke huid verloren. De onderzoeksafdeling van DR. GRANDEL heeft dit probleem intensief bestudeerd en hiervoor de HYDRO-ACTIVE-lijn ontwikkeld. Uitgebalanceerd verzorgingsproducten voeden uw huid intensief met vocht en beschermen tegelijkertijd tegen vochtverlies. Geselecteerde werkstoffen e vochtregulerende factoren beschermen de huid tegen uitdroging en werken vitaliserend. De huid wordt weer veerkrachtig en ziet er gewoo frisser en jonger uit.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De TOP-verzorging voor een zichtbaar jongere, vitale huid.

Naast de dagelijkse schadelijke invloeden zijn het vooral de genetische factoren die het natuurlijke verouderingsproces van onze huid bepalen. Vanaf het vijfentwintigste levensjaar komen de eerste tekenen hiervan tevoorschijn; de huid wordt dunner, er vormen zich kleine lijntjes en rimpeltjes - het is tijd voor de intensieve verzorging van DR. GRANDEL TOPCARE. Zes uiterst werkzame producten die, afhankelijk van de toepassing, de nadruk leggen op de verschillende grondstoffen waaronder fruitzuren, ceramiden, omega-CH-activator en fytovityl. Deze stoffen stimuleren de celstofwisseling, activeren de vochtopslag, vertragen het natuurlijke verouderingsproces van de huid, verminderen de diepte van de rimpeltjes en verbeteren het gehele huidreliŽf. Zo ziet elke huid er dagelijks gewoon gladder, frisser en jonger uit.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De DR. GRANDEL speciale verzorgingslijn voor de intensieve huidverzorging.

Elke dag reinigt en verfrist u uw huid. U beschermt en verzorgt uw huid 's morgens en 's avonds - kortom: u doet er veel aan om er goed uit te zien. En toch is dat niet altijd genoeg. Invloeden van buitenaf zoals sterke temperatuurswisselingen, droge verwarmingslucht, maar ook stress en normale verouderingsverschijnselen stellen steeds hogere eisen aan uw huid. Dr. GRANDEL stelt u daarom de INTENSIVE CARE-lijn ter beschikking. Hiermee kunt u uw huid extra verzorgen en verwennen op die momenten, dat uw huid daarom vraagt.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de gevoelige huid rondom de ogen.

De huid rondom de ogen is zeer fijn. Door de voortdurende bewegingen van het ooglid, de mimiek van het gezicht, stress en het veelvuldig aanbrengen en verwijderen van oogmake-up wordt juist de gevoelige huid rondom de ogen zwaar belast. Door het gebrek aan onderhuids vetweefsel en het kleine aantal talgkliertjes, is de huid rondom de ogen extra gevoelig voor vroegtijdige veroudering. Daardoor ontstaan rimpeltjes, wallen en kringen rondom de ogen. Het gebied rondom de ogen heeft daarom uitgebalanceerde verzorging en speciale bescherming nodig.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor een frisse teint.

U heeft van nature een frisse teint. Maar u voel zich soms een beetje bleek. U kunt uw huid dan discreet een beetje helpen: Met Colorant de bescheiden getinte dagcrŤme verfrist u uw teint natuurlijk transparant op.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. Tarwekiem-cosmetica met plantaardige werkstoffen.

De wetenschap van de sterk genezende en verzorgende krachten van planten is al zo oud als de mensheid. Maar alleen door een moderne, op de natuur georiŽnteerde wetenschap is men erin geslaagd om verzorgende cosmetica te ontwikkelen uit plantenextracten zonder de werkzaamheid en natuurlijkheid van deze stoffen te verminderen. PHYTO CARE, de gezichtsverzorgingslijn van DR. GRANDEL is het resultaat hiervan. Op basis van een werkstoffen extract uit tarwekiemen en tarwezemelen (EPIGRAN) werd een serie hoogwaardige producten ontwikkeld die allemaal uiterst werkzame, verzorgende, plantaardige bestanddelen bevatten zoals graankiemolie, caroteen, kamille (azuleen), sint- janskruid of hamamelis. De bijzondere eigenschappen van PHYTO CARE bieden een intensieve verzorging voor elk huidtype.
De DR. GRANDEL verzorgingslijn voor de jonge, jeudige 	huid. De lichaamsverzorging met plantaardige werkstoffen.

Slanke, stevige lichaamscontouren. Een zachte, soepele huid. Welke vrouw droomt daar niet van? En toch klaagt men nog veel over verminderde elasticiteit en veerkracht van de huid en ontsierende vetkussentjes tot hardnekkige cellulite. Het lichaamsverzorgingsprogramma PHYTO BODY zorgt ervoor dat, bij consequent gebruik, de gehele huid strakker en steviger wordt. Hierbij wordt extra aandacht geschonken aan de typisch vrouwelijke probleemgebieden: heupen, buik, billen, dijen, borsten en decolletť. Zorgvuldig samengestelde producten, waarin uiterst actieve plantaardige stoffen worden gecombineerd met de modernste bestanddelen, geven het gevoel van een intensieve verzorging. Het is belangrijk om dit actief te ondersteunen door regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding.