home

Slanker en fitter worden zonder zware training en moeilijke diten.

Dankzij de bodyformer, een effectieve afslankmethode, waarbij u op de plaatsen afvalt waar u dat wilt. Deze apparatuur breekt vetdepots af en verwijdert afvalstoffen, terwijl je in een prive ruimte ligt. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefsel versteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe op natuurlijke wijze afgevoerd.
plaatje 1Reeds na n behandeling ben je enkele centimeters kwijt. Ook voor postnatale behandeling, lymfe drainage, cellulitis bestrijding en vetreductie.
Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, 2 3 x per week.
plaatje 1
BOEK NU EEN GRATIS PROEF-BEHANDELING.
Vul het respons formulier in !

"Afslankkoffie" van 'Slimmers Green Coffee'

Begin je ochtend met de energie en vitaliteit die je nodig hebt om de dag op de meest gezonde manier door te komen. Door simpelweg s ochtends voor het ontbijt 1 kopje oploskoffie te drinken zet je een belangrijke stap in de richting van gewichtsverlies, een gezonder leven en een evenwichtigere voeding.
plaatje 1Onze koffie is samengesteld met 100% natuurlijke producten waaronder de groene ongeroosterde Arabica koffiebonen, gecombineerd met traditionele en gezonde toevoegingen uit de natuur die een langer leven promoten en je gewoon een goed gevoel geven.
Slimmers Green Coffee is zo samengesteld dat je lichaam er beter van wordt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant!
plaatje 1
Dit alles is nu mogelijk door slecht 1 kopje van deze aromatische koffie per dag te drinken.